• Dnes je: Sobota 27. júla 2024 meniny má Božena

Virtuálne sídlo Bratislava Inzeraty.Pozri.sk Inzeráty, Bazár

Virtuálne sídlo Bratislava

(Ponuka)
  • Virtulne sdlo Bratislava
Živnosť je forma podnikania, ktorá je v mnohých krajinách populárna a umožňuje jednotlivcom a malým podnikateľom legálne vykonávať svoju činnosť. Táto forma podnikania je všeobecne považovaná za jednoduchšiu a menej byrokratickú v porovnaní s inými formami, ako sú spoločnosti s ručením obmedzeným (s.r.o.) alebo akciové spoločnosti. Radi Vám na Vaše otázky odpovieme na tel.čísle – 0940983322- Bc. Dávid Majcher 0905465160 – Ing. Marek Novák https://www.virtualnesidlo-kosice.sk/ Virtuálne sídlo je adresa, ktorú môže firma použiť na oficiálne účely, ak nemá fyzickú kanceláriu na určitom mieste. Toto je užitočné pre podnikateľov, ktorí možno pracujú z domova alebo majú iné dôvody, prečo nepotrebujú tradičnú kanceláriu. Virtuálne sídlo môže slúžiť ako oficiálna adresa pre komunikáciu s verejnosťou, vládnymi orgánmi a inými inštitúciami. Je dôležité si uvedomiť, že pravidlá a možnosti ohľadom živnosti a virtuálneho sídla sa môžu líšiť v závislosti od krajiny a právnych predpisov, ktoré tam platia. Preto je vždy vhodné poradiť sa s miestnymi právnymi odborníkmi alebo úradmi, ak máte konkrétne otázky alebo potreby v tejto oblasti.

Cena: 3 €
Tel.: Volám na inzerát z Pozri.sk 0940983322 Email: info@bavirtualnesidlo.sk
Mesto:Košice Inzerát pridaný:12.02.2024
Ďaľšie inzeráty s tejto sekcie: sluzby financie

Podobné inzerátyPridaj inzerát >>>

  • Elektrikr Bratislava -NONSTOP

    Elektrikár Bratislava -NONSTOP

    Elektrikár Bratislava .Odstraňovanie porúch elektroinštalácií .Náš elektrikár v Bratislave a okolí je Vám plne k dispozícií,ak potrebujete posunúť zásuvku vypínač . Vykoná . . .
  • Ponuka piky vnym uom  slavkafabianovazet@gmail.com

    Ponuka pôžičky vážnym ľuďom slavkafabianovazet@gmail.com

    Dobrý deň  Pán a Pani... Som fyzická osoba zo Slovenska, ekonomický subjekt, nie zahraničný podvodník. Ponúkam vám možnosť získať pôžičku pre každú serióznu osobu, ktor . . .
  • Preklady anglitina - slovenina

    Preklady angličtina - slovenčina

    Robím preklady všeobecných aj odborných dokumentov z angličtiny do slovenčiny a opačne. tel 0949620017 Viac na http://www.filip-en.eu . . .
<< Späť

Náš tipy:
Skúste hľadať Virtuálne sídlo v Katalogu www.pozri.sk

Skúste hľadať Virtuálne sídlo v ďaľších inzerátoch

Pozrite si Počasie aj pre túto lokalitu!

Odporúčame: Horoskop na dnes