• Dnes je: Štvrtok 19. septembra 2024 meniny má Konštantín

Prenájom priestranného 3-izbového bytu Šusteková ulica Inzeraty.Pozri.sk Inzeráty, Bazár

Prenájom priestranného 3-izbového bytu Šusteková ulica

(Ponuka)
  • Prenjom priestrannho 3-izbovho bytu ustekov ulica
Realitná kancelária Realadr s.r.o. PonukaPrenájom priestranného 3-izbového bytu Šusteková ulica, Petržalka. Byt je s loggiou s celkovou úžitkovou plochou 79,16 m2 ( z toho loggia o ploche 4,62 m2 a pivnica na poschodí s plochou 3,25 m2). V zateplenom bytovom dome na začiatku Petržalky (blízko Ekonomickej Univerzity), na Šustekovej ulici, 8. poschodie (vo výške 10. poschodia, nakoľko pod byt. domom je terasa). Byt je s úžasným výhľadom na Bratislavský hrad, Slavín, mesto ako aj Petržalku a to z 2 izieb a z kuchyni (orientácia na západ) a z 3.izby (s loggiou) s výhľadom na most Apollo a zvyšok mesta (orientácia na východ). Byt má 3 nepriechodné izby, 2 priestranné chodby so skriňou, botníkom a vešiakom, byt je po kompletnej rekonštrukcii vrátane el. rozvodov a stierky, plávajúcej podlahy v izbách, dlažby v kuchyni a oboch predsieňach byt je čerstvo vymaľovaný, nové radiátory, byt je svetlý a čistý a na skok do centra mesta Byt je kompletne zariadený, kuchynská linka s novým jedálenským stolom a stoličkami a novými spotrebičmi chladnička, mikrovlnná rúra, elektrická teplovzdušná rúra, plynová varná doska, rýchlovarná kanvica a ďalšími doplnkami (viď zmluva) -kúpeľňa (s vaňou, zrkadlom, policami, novou práčkou), samostatné WC, obe po kompletnej rekonštrukcii vrátane stupačiek (pred 2 rokmi), -prvá izba „obývacia izba“ (s novou sedačkou, novým konferenčným stolíkom, novou obývacou stenou, novou šatníkovou skriňou a novým TV) -druhá izba „ spálňa“(s obývacou stenou a šatníkovou skriňou, novým TV, 2 x nová posteľ s novými matracmi (nové vankúše aj prikrývky) – manželská posteľ, možno použiť aj samostatne, nočné stolíky s lampičkami. V izbe sa nachádza vetrací otvor- predpríprava na mobilnú klimatizáciu, po dohode je možné do bytu zabezpečiť plnohodnotnú klimatizáciu) - tretia izba (nový písací stôl, stolová led lampa nové kreslo, nová šatníková skriňa, poličky) - obe predsiene sú priestranné (v druhej predsieni sa stene nachádza hrazda na cvičenie) -bezpečnostné vchodové dvere -v celom byte plastové okná so sieťkami, k dispozícii základné vybavenie do kuchyne (hrnce, príbory a pod.), veci na upratovanie (vysávač), vešiak na prádlo a pod. - k bytu sa na poschodí nachádza priestranná pivničná „kobka“ 3,25 m2 - animal friendly – zvieratá vítané (po dohode) Cena: 480,-€ plus en

Cena: 480 €
Tel.: Volám na inzerát z Pozri.sk 0911495385 Email: realadr@realadr.sk
Mesto:Bratislava V Inzerát pridaný:17.05.2022
Ďaľšie inzeráty s tejto sekcie: reality nehnutelnosti

Podobné inzerátyPridaj inzerát >>>

  • Sdlo pre firmu

    Sídlo pre firmu

    Hľadáte virtuálne sídlo pre Vašu spoločnosť? Ponúkame profesionálne virtuálne sídlo v Košiciach na troch atraktívnych adresách: Jesenná, Južná trieda a Jenisejská. Ale . . .
  • Predm dom s vekm pozemkom v lese.

    Predám dom s veľkým pozemkom v lese.

    Predám dom s veľkým pozemkom v lese. Predám dom na veľkom oplotenom pozemku s výmerou 10400 m2.Pozemok je prevažne rovinatý, okrem domu sa na ňom nachádza maštaľ, tri garáže, . . .
  • Virtulne sdlo

    Virtuálne sídlo

    Virtuálne sídlo Košice Zaujalo Vás virtuálne sídlo v Košiciach, alebo uvažujete o jeho využití pre svoje podnikanie? Sme tu pre Vás! Ponúkame Vám možnosť mať vlastné síd . . .
<< Späť

Náš tipy:
Skúste hľadať Prenájom priestranného v Katalogu www.pozri.sk

Skúste hľadať Prenájom priestranného v ďaľších inzerátoch

Pozrite si Počasie aj pre túto lokalitu!

Odporúčame: Horoskop na dnes