• Dnes je: Sobota 20. apríla 2024 meniny má Marcel

Odvoz stavebnej sute a vybúranie kúpeľne Inzeraty.Pozri.sk Inzeráty, Bazár

Odvoz stavebnej sute a vybúranie kúpeľne

(Ponuka)
  • Odvoz stavebnej sute a vybranie kpene
Ponúkame Vám odvoz stavebnej sute pri rekonštrukcii, pri prerábke a po prerábke domu, bytu a nehnuteľnosti, odvoz vzniknutého odpadu pri kúpe a predaji nehnuteľnosti, odvoz sute pri prerábke kuchyne, kúpeľne atď. V prípade záujmu zabezpečujeme taktiež všetky búracie práce spojené s rekonštrukciou (vybúranie bytového jadra, vybúranie kúpeľne, obíjanie starej dlažby, osekávanie kachličiek a obkladov, obíjanie omietky zo stien a stropov, búranie podlahy). Všetky služby poskytujeme bez príplatku za poschodie a bez príplatku bez výťahu. Odvoz odpadu je možný aj v malom množstve, t.j. odvážame jednotlivé kusy nábytku. Všetok obalový materiál zabezpečujeme bezplatne. Všetky upratovacie služby po odvoze odpadu sú samozrejmosťou.

Cena: 0 €
Tel.: Volám na inzerát z Pozri.sk 0902505222 Email: vypratavanie@azet.sk
Mesto:Malacky Inzerát pridaný:27.01.2022
Ďaľšie inzeráty s tejto sekcie: sluzby financie

Podobné inzerátyPridaj inzerát >>>

  • tovnctvo

    Účtovníctvo

    Účtovníctvo je disciplína, ktorá sa zaoberá zaznamenávaním, triedením, spracovaním a interpretáciou finančných informácií o hospodárskej činnosti subjektu (fyzickej osoby, f . . .
  • Virtulne sdlo Bratislava

    Virtuálne sídlo Bratislava

    Virtuálne sídlo v Bratislave je služba, ktorú poskytujú spoločnosti, ktoré umožňujú firmám a podnikateľom využívať adresu v Bratislave ako svoje oficiálne sídlo. Táto služ . . .
  • EMERGENCY URGENT LOANS +918929509036

    EMERGENCY URGENT LOANS +918929509036

    Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problems regarding Loan is solved between a short period of time Get access to both long and short term loans on credit check, . . .
<< Späť

Náš tipy:
Skúste hľadať Odvoz stavebnej v Katalogu www.pozri.sk

Skúste hľadať Odvoz stavebnej v ďaľších inzerátoch

Pozrite si Počasie aj pre túto lokalitu!

Odporúčame: Horoskop na dnes