• Dnes je: Pondelok 17. júna 2024 meniny má Adolf

Administratiívno-klienstký pracovník Inzeraty.Pozri.sk Inzeráty, Bazár

Administratiívno-klienstký pracovník

(Ponuka)
  • Administrativno-klienstk pracovnk
Hľadáme mladých a šikovných ľudí, ktorým nechýba chuť učiť sa a získavať nové skúsenosti. Náplň práce: -komunikácia s klientmi a obchodnými partnermi -práca s PC (Excel, Word, PowerPoint, Zoom a interný systém) -analýza trhu a kontrola vzniknutých riešení -vyjednávanie podmienok pre klienta Výhody: -flexibilný pracovný čas -garantovaný kariérny postup -kompletný zaškolovací systém -prax nie je potrebná, všetko potrebné Vás naučíme -vhodné pre Ukrajincov, Srbov -vhodné aj popri práci -možnosť pracovať popri škole alebo materskej dovolenke Požiadavky: -bezúhonnosť -samostatnosť -príjemné vystupovanie -komunikatívnosť Charakteristika spoločnosti: Sme partnerom, ktorý Vás osobne sprevádza životom. Ponúkame riešenia šité na mieru k Vašim potrebám. Sme Vám vždy k dispozícii už 30 rokov. Na tých najlepších riešeniach pracujú naši lokálni sprostredkovatelia po celej SR. Životopisy zasielajte na kariera.senica@gmail.com Vybraní záujemcovia budú kontaktovaní a pozvaní na online pohovor.

Cena: 1500 €
Tel.: Volám na inzerát z Pozri.sk Nezadan Email: kariera.senica@gmail.com
Inzerát pridaný:23.05.2024
Ďaľšie inzeráty s tejto sekcie: praca brigada

Podobné inzerátyPridaj inzerát >>>

  • Prca pre opatrovateov a opatrovateky

    Práca pre opatrovateľov a opatrovateľky

    Ponúkame pracovné miesto pre opatrovateľky, opatrovateľov, zdravotné asistentky, zdravotné sestry: https://atena.sk/sk/family/detail/29047 Nástupný plat: 3850 €/za turnus 60 dní . . .
  • Prca pre opatrovateov a opatrovateky

    Práca pre opatrovateľov a opatrovateľky

    Ponúkame pracovné miesto pre opatrovateľky, opatrovateľov, zdravotné asistentky, zdravotné sestry: https://atena.sk/sk/family/opatrovatelka-nemecko-180 0-eur-de216831 Nástupný plat . . .
  • Prca pre opatrovateov a opatrovateky

    Práca pre opatrovateľov a opatrovateľky

    Ponúkame pracovné miesto pre opatrovateľky, opatrovateľov, zdravotné asistentky, zdravotné sestry: https://atena.sk/sk/family/opatrovatelka-holandsko-1 925-eur-nl10331 Nástupný pla . . .
<< Späť

Náš tipy:
Skúste hľadať Administratiívnoklienstký pracovník v Katalogu www.pozri.sk

Skúste hľadať Administratiívnoklienstký pracovník v ďaľších inzerátoch

Pozrite si Počasie aj pre túto lokalitu!

Odporúčame: Horoskop na dnes